Lid worden van de Bedrijvenkring Veenendaal

Als ondernemer heeft u een neus voor kansen en kiest u graag de slimste afslag. Met een lidmaatschap van de BedrijvenKring Veenendaal (BKV)  profiteert u van een netwerk met slagkracht. Actief, betrokken en recht op z’n doel af. Bovendien maakt uw lidmaatschap onze keten sterker.

Lid van de BKV kunnen worden: rechtspersonen (eenmanszaken, maatschappen en vennootschappen) die gevestigd zijn in Veenendaal of hier ondernemingsactiviteiten uitoefenen of zich hierop richten. De BKV is niet bedoeld voor detaillisten en ZZP-ers.   

Voor slechts € 300,- ex btw per jaar bent u er zeker van dat uw belangen door ons behartigd worden. Bovendien profiteert u van een krachtig kennisplatform waar collega ondernemers in investeren. Tevens kunt u al onze bijeenkomsten gratis bezoeken, zoals:

  • lunchbijeenkomsten met boeiende sprekers
  • na-werktijd-meetings met mede-ondernemers
  • de Nieuwjaarsbijeenkomst met de uitreiking MVO-prijs Veenendaal
  • de jaarlijkse Haringparty
  • een bedrijfsbezoek

Wilt u als ondernemer een keer vrijblijvend een bijeenkomst bezoeken? Stuur een e-mail naar office@bkveenendaal.nl en we nodigen u uit! 

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat of met één van de bestuursleden.

ACTUEEL

Overstap naar Chainels

Met de start van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal komt een eind aan de BKV-nieuwsbrieven in de oude vorm. We stappen over op...

+ lees meer

Omgevingswet

De komst van de Omgevingswet betekent dat er veel verandert. De wet bundelt bijvoorbeeld 26 bestaande wetten voor onder meer bouwen, milieu,...

+ lees meer

ACTIVITEITEN

alle activiteiten

Social Media

#bkveenendaal Bekijk meer over #bkveenendaal

design by PXL communicatie fotografie: Jan-Fotografie