Waarom lid worden

Als ondernemer bent u iedere dag gedreven bezig. Met klanten, personeel, uw producten of dienstverlening. Maar naast deze core business zijn er nog zoveel andere relevante zaken die aandacht vragen. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid en bereikbaarheid van uw bedrijfsomgeving. Of beslissingen door lokale of landelijke overheid, die uw onderneming direct of indirect raken. U zou er een dagtaak aan hebben om al uw omstandigheden te optimaliseren. Maar het kan ook anders.

De BedrijvenKring gaat voor u op de bres. Met meer dan 300 leden vormen we de officiële spreekbuis van het Veenendaalse bedrijfsleven. In periodiek overleg met de Gemeente Veenendaal, de Kamers van Koophandel in ons gebied en met diverse onderwijsinstellingen, maken we een ondernemersvuist op bestuurlijk en ambtelijk niveau. Binnen onze vereniging houden diverse commissies zich specifiek bezig met uiteenlopende onderwerpen.

We onderhouden nauwe contacten met de andere bedrijvenkringen in de (vallei)regio, zoals die van Rhenen, Wageningen, Ede en Barneveld. Onze kringen zijn verenigd in de Federatie Ondernemerskringen Valleiregio. Vanuit deze federatie hebben wij zitting in het regionale bestuur van het VNO-NCW. Zodat we de belangen van onze leden op plaatselijk en regionaal niveau vertegenwoordigen. Bovendien beschikken we daardoor over een extra netwerk.

Gedurende het jaar organiseren wij diverse evenementen. Van lunchbijeenkomsten tot netwerkborrels, van bedrijfsbezoeken tot de nieuwjaarsreceptie. Begin juni is er de inmiddels befaamde haringparty. Jaarlijks reiken we dan de zilveren haring uit: aan een ondernemer die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het Veenendaalse bedrijfsleven of als stimulans voor een opmerkelijk nieuw initiatief.

Door lid te worden van de BedrijvenKring ontsluit u een groot en goed netwerk en maakt u een nog betere belangenbehartiging mogelijk. Want meer leden maakt ons een sterker collectief. Dankzij ons grote ledenbestand kunnen we de kosten laag houden. Momenteel bedraagt de contributie slechts € 300,00 per jaar ex btw.

ACTUEEL

Overstap naar Chainels

Met de start van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal komt een eind aan de BKV-nieuwsbrieven in de oude vorm. We stappen over op...

+ lees meer

Omgevingswet

De komst van de Omgevingswet betekent dat er veel verandert. De wet bundelt bijvoorbeeld 26 bestaande wetten voor onder meer bouwen, milieu,...

+ lees meer

ACTIVITEITEN

alle activiteiten

Social Media

#bkveenendaal Bekijk meer over #bkveenendaal

design by PXL communicatie fotografie: Jan-Fotografie