Omgevingswet

De komst van de Omgevingswet betekent dat er veel verandert. De wet bundelt bijvoorbeeld 26 bestaande wetten voor onder meer bouwen, milieu, water, ruimtelijke ordening en natuur. Het is belangrijk dat de overheid nu al begint met de voorbereidingen. Anders lukt het niet om de wet in 2021 goed in te laten gaan.

Gemeente Veenendaal nodigt u daarom uit voor de informatiebijeenkomst over de Omgevingswet! Op deze avond praten ze u bij over de invoering van de Omgevingswet en kunt u uw vragen stellen.

Als gemeente Veenendaal zijn we aan de slag met de Omgevingswet. Voor veel bedrijven en organisaties in Veenendaal betekent de komst van de Omgevingswet een grote verandering. Graag informeren we u over de belangrijke veranderingen en gaan we samen in gesprek over uw vragen en verwachtingen.
U bent van harte uitgenodigd voor deze informatiebijeenkomst.

Genodigden
Deze informatieavond is gericht op bedrijven en organisaties die te maken krijgen met de Omgevingswet. Neem vooral ook uw collega’s mee.

Wanneer
Datum: woensdag 10 januari 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Inloop 19.00 uur (met koffie/thee)

Raadzaal Gemeente Veenendaal
Raadhuisplein 1
3901 GA Veenendaal

Doe mee!
Ter voorbereiding is het fijn als u zich van tevoren aanmeldt en laat weten met hoeveel personen u komt. U kunt zich, liefst voor vrijdag 5 januari, aanmelden via omgevingswetveenendaal@veenendaal.nl (o.v.v. Maak kennis met de Omgevingswet). Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Gerrit Visser (programmamanager Omgevingswet) en Astrid Swart (projectleider Omgevingsvisie) 

  

18 december 2017

Ga terug »

ACTUEEL

Overstap naar Chainels

Met de start van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal komt een eind aan de BKV-nieuwsbrieven in de oude vorm. We stappen over op...

+ lees meer

Omgevingswet

De komst van de Omgevingswet betekent dat er veel verandert. De wet bundelt bijvoorbeeld 26 bestaande wetten voor onder meer bouwen, milieu,...

+ lees meer

ACTIVITEITEN

alle activiteiten

Social Media

#bkveenendaal Bekijk meer over #bkveenendaal

design by PXL communicatie fotografie: Jan-Fotografie