Overstap naar Chainels

Met de start van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal komt een eind aan de BKV-nieuwsbrieven in de oude vorm.

We stappen over op Chainels: een up-to-date digitaal communicatieplatform. Alle leden van de BOV zijn hierbij aangesloten en u ontvangt a.s. dinsdag 9 januari een e-mail om uw account te activeren. De afzender is Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal | Chainels en het onderwerp is Uitnodiging community Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Open de mail en activeer direct uw account! Alle informatie over activiteiten, bijeenkomsten maar ook de mogelijkheid om u aan te melden voor evenementen gaan voortaan allemaal via Chainels lopen. Als u op een bedrijventerrein bent gevestigd, dan maakt u tevens deel uit van de sub-community van uw bedrijventerrein.

Het is minstens zo belangrijk dat u de Chainels App download, want dan kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden zoals het snel communiceren met uw mede-ondernemers op uw bedrijventerrein. Denk aan meldingen bij verdachte situaties bijvoorbeeld.

We hebben ook een nieuwe website ontwikkeld in nauwe samenwerking met Doelbewust Online Marketing, die we tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari zullen lanceren. Rechts bovenaan op de homepage staat Inloggen leden, waarna u in Chainels (oftewel het besloten deel) terecht komt. Chainels is dus exclusief toegankelijk en alleen te gebruken door u als leden. 

Wij hebben de bedrijfsgegevens ingevuld zoals die bij ons bekend zijn. Zodra u uw account heeft geactiveerd, kunt u deze gegevens zelf wijzigen en/of verder aanvullen. U kunt tevens instellen waar u (push)berichten over wilt ontvangen. 

We zullen ook in de toekomst nieuwsbrieven rondsturen, maar dan in een ander jasje. En u kunt zelf op ieder moment communiceren met uw mede-leden. Daarbij is het niet de bedoeling dat u reclameboodschappen gaat rondsturen! Maar u kunt wel tips vragen aan mede-ondernemers bijvoorbeeld. Of een discussie starten over een algemeen onderwerp dat u bezighoudt. Vervolgens kunt u bijvoorbeeld met een groepje gelijkgestemde ondernemers een eigen community vormen, waarbinnen u informatie kunt uitwisselen.

Ook de facturatie wordt voortaan digitaal afgehandeld. In uw profiel kunt u het e-mailadres invullen waar de factuur naartoe gestuurd kan worden. Als u daar niets invult, dan sturen we de factuur naar het bij ons bekende, algemene mailadres.

Veel vernieuwing dus, maar dat mag u ook verwachten van een dynamische Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Het zal even wennen zijn, maar het belangrijkste is dat u uw account activeert. Vervolgens kunt u zelf uw profiel inrichten zoals u dat wenst.

Vergeet ook niet om dinsdag 9 januari in de Play store of de App store de gratis Chainels App te downloaden!

03 januari 2018

Ga terug »

ACTUEEL

Overstap naar Chainels

Met de start van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal komt een eind aan de BKV-nieuwsbrieven in de oude vorm. We stappen over op...

+ lees meer

Omgevingswet

De komst van de Omgevingswet betekent dat er veel verandert. De wet bundelt bijvoorbeeld 26 bestaande wetten voor onder meer bouwen, milieu,...

+ lees meer

ACTIVITEITEN

alle activiteiten

Social Media

#bkveenendaal Bekijk meer over #bkveenendaal

design by PXL communicatie fotografie: Jan-Fotografie